avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat minor de 15 ani fara acte de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat minor de 15 ani fara acte de identitate

Certificatul de nastere e plastifiat si minora are 15 ani ,e eleva in Grecia nu are C.I.iar pasaportul e expirat.Titlul de calatorie nu se poate elibera la Consulat fara acordul si semnatura tatalui .Mi s-a spus ca peste varsta de 14 ani minorul face cererea in nume propriu asistat de unul dintre parinti.La Starea Civila (daca minorii intre 14-18 ani nu au acte de identitate valabile ,parintii divortati dar tutela era provizorie(mama) se poate prin procura ca mama sa imputerniceasca o ruda pentru eliberare certificat de nastere copil?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:09, 13 Noiembrie 2016
Da, mama poate sa faca o imputernicire, de preferat la ambasada sau consulat. Si spuneti-i sa nu mai plastifice certificatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help! nevoie de informatii pentru refacere buletin danielasielena danielasielena Buna seara, locuiesc in Grecia; am buletinul expirat din martie; am imputernicire pe un membru al familiei sa imi depuna actele pentru cererea unui nou ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor cu parinti divortati si tatal plecat din tara elalex78 elalex78 Buna seara!Vreau sa fac fiicei mele de 6 ani pasaport iar fostul meu sot este plecat din tara.Am inteles ca el poate face o procura prin care sa dea semnatura ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)