avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract de cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract de cumparare casa

Bunä ziua . Am urmätoarea problemä : Am semnat un precontract pentru cumpärarea unei case.Contactul cu vinzätorul mi-a fost mijlocit de o agentie imobiliarä.Am väzut obiectul si ne-am inteles la un pret . A doua zi am fost la un notar din localitate si am incheiat un precontract . Prin acesta m-am declarat de acord sä dau un avans de 5.000,-€ dupä care urma ca restul sumei sä-l achit la inceputul lunii Januarie 2017 . Acasä am recitit precontractul si am väzu cä in acesta nu era mentionatä o clädire anexä ce se afla pe terenul casei pentru care am incheiat precontractul. Deoarece aceastä cumpärare mi-a fost mijlocitä de o agentie imobiliarä m-a determinat sä semnez precontractul färä a mai controla dacä cele di CF corespund cu realitatea . Intrebarea mea este:
Dacä pot sä reziliez acest precontract pentru fapul cä datele care au stat la baza acestuia ( CF-ul färä clädirea anexä ) au fost incomplecte . De mentionat este si faptul cä pentru clädirea respectivä nu s-au plätit impozite si apare ca inexistentä . Actualul proprietar s-a declarat de acord sä rectifice cele semnalate de mine , dar eu nu mai am incredere si doresc sä reziliez acest precontract .
Multumesc anticipat celor ce mä pot ajuta !=D>
Cam greu. nDar, incercati. Notificati pe vanzator cu privire la acest aspect si ii dati un termen in care sa-l remedieze . Daca nu respecta termenul puteti rezilia promisiunea.nAr fi bine sa apelati la un avocat si la un executor judecatoresc pentru a intocmi notificarea, respectiv pentru a o trimite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract cu vicii tango31 tango31 Prin intermediul unei agentii imobiliare mi-a fost mijlocitä cumpärarea unei case.Obiectul ce mi-a fost prezentat se compune din casa propriu zisä si ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare-cumparare prin agentie geo125879 geo125879 Buna ziua, Sper sa aveti rabdare sa cititi pana la capat...B-) Am incheiat un precontract de vanzare-cumparare (ca si cumparator) la o agentie ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat? tiv tiv Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Intr-un contract de vanzare-cumparare comerciala cu executare succesiva nu s-a stipulat nicio ... (vezi toată discuția)