avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neinceperea urmăririi penale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neinceperea urmăririi penale

Va salut, pentru o faptă pe care am comis o în luna a iunie a acestui an, respectiv tentativă de furt dintr un hipermarket ( prejudiciul a fost recuperat pe loc 47 lei) .... Am fost dus de către organele de ordine la secție si amprentat... Am fost citat în luna octombrie să mă prezint la politie am dat o declarație cu ce sa întâmplat....după 2 săptămâni am primit rezoluția de la parchet în care se spune că se dispune ninceperea urmăririi penale și plata a 200 lei reprezentând cheltuieli judiciare în termen de 10 zile. Specific ca nu am plătit această suma iar în urma cu 4 zile am primit o citație la tribunal pentru data de 15 noiembrie cu privire la același dosar cu privire la ninceperea urmăririi penale. Întrebarea mea este: de ce mai sunt chemat în instanță? Are legătură cu faptul că nu am plătit acele cheltuieli judiciare? Nu ar fi trebuit să primesc o amendă administrativă sau penală sau acum se decide? La ce sa ma aștept? E cazul să vorbesc cu un avocat? Va mulțumesc pentru răspuns. Menționez că nu am cazier judiciar

Buna seara,
NUP trebuie sa fie confirmat de instanta.
Va sfatuiesc sa PLATITI urgent datoriile si sa mergeti insotit de avocat.
Va mulțumesc !
E vorba de ordonanta de renuntare la urmarire penala 01.02.201 care se transmite, spre confirmare, în termen de 10 zile de la data la care a fost emisă, judecătorului de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am o intrebare simpla. am primit o decizie de la ... lorentzo lorentzo Buna ziua ! Am o intrebare simpla. Am primit o decizie de la procuratura de neincepere a urmaririi penale pentru un caz banal si am fost somat sa platesc 100 ... (vezi toată discuția)
Amenda penala alexanru alexanru salut,am primit NUP<nencetarea urmariri penale> si amenda penala pentru art.85 se va trece ceva in cazier daca am cazierul curat,o sa am cazier?multumesc (vezi toată discuția)
Furt si cazier pavel-ionela pavel-ionela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost de curand intr-un Mall impreuna cu o prietena. Am fost impreuna prin magazine si am probat diverse ... (vezi toată discuția)