avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oprire pe statul de salarii a pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oprire pe statul de salarii a pensiei alimentare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-/ cum se procedeaza oprirea pe statul de salarii a unei pensii alimentare incepind cu data de 12.08.2005 pina la zi, si deasemeni cum se procedeaza cu plata acesteia prin mandat postal ? va rog dati-mi o mina de ajutor
Cel mai recent răspuns: dana80 , utilizator 13:03, 22 Noiembrie 2005
cum sa opresti retroactiv din salariul deja dat angajatului? opresti de la data la care ti-a parvenit decizia..depinde ce scrie si in decizie; eu asa zic, dar mai cere totusi si alte pareri...
iar referitor la plata pensiei alimentare, poate iti da ,cel in drept sa incaseze pensia ,un nr de cont sa-i virezi lunar sau sa vina la casieria societatii sa-i ridice lunar.
in hotarire scrie ca trebuie oprita pensia alimentara incepind cu dat de 12.08.2005 suma de 70 ron/lunar pina la majoratul minorului, si trimisa mamei prin mandat postal, (numai prin mandat) este adfevarat ca se pot orpii sumele din urma + pensia pe luna curenta pina la 1/3 din salariu? cind o platesc ? in ce data? cind se platesc sal in firma sau cind este trecut in hotarire adica pe 12.08.2005?
Retinerile din salariu se pot opri in cuantum de max 1/2din salariul net al angajatului.-art 164/Codul Muncii
Pensia o platesti o data cu efectuarea platii pt toti angajatii din firma.
multumesc madalyna . mai astept sugestii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pensia alimentara? anonim anonim Sunt divortat de sotia mea, avem un copil de 5 ani, iar eu urmeaza sa-i platesc pensia alimentara. Cum se plateste aceasta? Va fi nevoie sa-i dau eu bani lunar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara KME KME La data de 07.05. 2012 am avut primul si ultimul termen de judecata din procesul de divort cu copil. Inca din luna mai am inceput sa platesc lunar pensia ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu smeagull smeagull Buna ziua, Reprezint tertul poprit, angajator al unu tata platitior de pensie alimentara. Ordonanata de infiintare a popririi primita in luna 07 imi cere ... (vezi toată discuția)