avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune pamant

Reclamantul vrea doar partea lui iar unul din parati vrea si partea reclamantului si restul partilor. In afara de reclamant doar unul singur nu doreste sa i cedeze partea. Paratul care vrea toate partile nu vrea nici sa contribuie cu bani, reclamantul cheltuind pana acum destui bani si nu vrea nimeni s ai dea bani. Abia dupa 1 an de la inceperea procesului, timp in care reclamantul a adunat acte la dosar si a cheltuit bani, acest parat a solicitat Acesta e si unul din motivele pentru care reclamantul vrea sa renunte, pentru ca se prelungeste prea mult procesul, si nu mai face fata financiar, are si 70 ani si e si cu picior amputat. Nu sunt 2 procese. Poate face cerere de inchidere a procesului, specificand toate aceste motive? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 10:09, 15 Noiembrie 2016
mai aveti un subiect deschis pe aceasta tema; ce scrieti aici e incoerent daca e scos din context; mergeti si scrieti la subiectul initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ro_red_rosu ro_red_rosu cel care a deschis proces pentru succesiune poate solicita inchiderea acestuia, chiar daca pierde banii folositi? Daca stia ca va fi \"atacat\" renunta de a ... (vezi toată discuția)
Succesiune pamant ro_red_rosu ro_red_rosu Reclamantul vrea doar partea lui iar unul din parati vrea si partea reclamantului si restul partilor de pamant. In afara de reclamant doar un singur parat nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune ro_red_rosu ro_red_rosu Acum 20 ani casa bunicului meu a fost data fratelui tatalui meu pentru ingrijirea acestuia. Bunicul avea 3 pensii(veteran de razboi, CAP, etc.), pensii ce au ... (vezi toată discuția)