avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constatare calitate mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constatare calitate mostenitor

Buna ziua daca am constatare calitate mostenitor dupa mama mea pot face ieisrea din indiviziune pe o cota parte din titlu de proprietate teren agrar si 1/3 din casa parinteasca sau trebuie sa fac masa succesorala pe numele meu si abea dupa aceea iesirea din indiviziune?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2016
slivneanu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: slivneanu2001 , utilizator 16:53, 14 Noiembrie 2016
Atunci când finalizați dosarul de succesiune, vă puteți înțelege cu ceilalți moștenitori și puteți tranșa, cine ce primește, astfel nu mai trebuie să ieșiți din indiviziune printr-o nouă acțiune.
Am inteles dar mama a drcedat in Bucuresti si fratii dansei sunt la Caracal si acolo trebuie sa fac iesirea.cu aceasta calitate pot face iesirea ca apoi sa fac supliment dupa mama? Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire guia marin guia marin Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama si noi 3 frati am mostenit fiecare 3/12 din casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune alex333 alex333 Doresc sa deschid succesiunea am divergente cu fratii si mama mea si vreau sa cer iesirea din diviziune cu un teren si casa parinteasca. Mentionez ca tatal meu ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)