avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara socrul meu deține un acte de moștenire făcut acum vreo 30 si ceva de ani unde este scris că este unic moștenitor pe întreaga suprafață succesorală.am poza dar nu stiu cum as putea sa o atasej.problema e ca frați și surorile nu vor să țină cont de aceea hârtie cu toate că scrie ca sunt străini de succesiune și sunt trecuți toți 4 inclusiv mama lor după moartea tatălui.

Pe acea hârtie scrie ca sunt străini de succesiune conform articolului 700/1978.


[ edit : mesaje conexate ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:20, 16 Noiembrie 2016
Mă poate ajuta cineva să îmi spună dacă ei mai au dreptul la moștenire sau nu.
Din ce expuneti dvs., rudele socrului dvs., nu mai au niciun drept cu privire la mostenirea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dan_valentin84@yahoo.com dan_valentin84@yahoo.com tatal meu s-a recasatorit. D-na cu care s-a casatorit a avut la randul ei o casa cu fostul sot cu care a facut partajul . Jumatatea fostului sot a cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa tatal meu en3rgy23 en3rgy23 Este o situatie ceva mai complicata si as dori sa stiu daca trebuie sa fac ceva demersuri sau nu. Situatia este urmatoare : Tatal meu a mostenit averea ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)