avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Ce acte sunt necesare pentru a face o procura.Nu pot merge personal ci dib alt oras
Cel mai recent răspuns: Florina RAMBA , Consilier juridic 19:06, 15 Noiembrie 2016
Nu se intelege clar ce ati vrut sa spuneti in a doua fraza.
Mergeti cu actul de identitate la orice notar, din orice oras.
Imi cer scuze.Am incercat sa nu ma intind.E vorba de o procura pt prelungirea contractului cu primaria pt mormantul familiei.Eu nu am posibilitatea de a merge in celalalt oras si doresc sa fac o procura pt unul dintre ceilalti mostenitori ca sa se poata prelungi contractul.Multumesc anticipat :)
Mergeti la un notar cu CI dumneavoastra si cu o copie dupa CI persoanei pe care o mandatati. Daca notarul va solicita in mod expres Cartea de identitate a persoanei pe care o mandatati si dumneavoastra nu detineti copia, rugati persoana pe care o imputerniciti sa o trimita prin e-mail notarului copia cartii de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura reprezentare succesiune ileana67 ileana67 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: mama mea este decedata,bunicii din partea mamei sunt decedati si ei, in acest caz,eu si sora mamei mele fiind ... (vezi toată discuția)
Imputernicire obtinere certificate nastere bunici decedati Freya1492 Freya1492 Buna ziua, Prietenul meu care s-a nascut in Israel avusese bunici (care au decedat) in Zgurita (Drochia), care inainte de razboi facea parte din Romania. Acum ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie carte de munca cintus cintus Buna ziua, Am nevoie de copie dupa carte de munca. Firma la care lucrez are doua sedii in orase diferite. Eu lucrez la un sediu, si cartea de munca se afla ... (vezi toată discuția)