avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Unde reusesc sa gasesc un contabil ?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Unde reusesc sa gasesc un contabil ?

Am nevoie de un contabil sa ne tina contabilitate la o firma de transport cu Camioane momentan detinem 7 camioane. Care sa stie toate legile tot ce e nevoie sa fim in regula. Multumim
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:35, 15 Noiembrie 2016
Un contabil care sa stie toate legile, in sensul in care am inteles eu solicitarea dvs. va fi foarte greu de gasit. Poate ca o firma de contabilitate sa aiba si un salariat cu studii juridice sa va poata ajuta. Legislatia referitoare la activitatea propriu -zisa de transport trebuie sa fie cunoscuta de administratorul sau directorul firmei, chiar daca are o persoana desemnata cu activitatea de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)
Fonduri service camioane Laurentiu06 Laurentiu06 Buna ziua. Tin sa mentionez ca detin un parc de 60 de camioane SCANIA , si detin un teren de 15000 de mp.As vrea sa stiu si eu in ce masura daca se poate si ... (vezi toată discuția)
Control medical periodic soferi profesionisti si persana desemnata transport -periodicitate gabibotea gabibotea Care este periodicitatea efectuarii controlului medical periodic pentru soferi si pentru conducator al activitatii de transport a firmei (persoana desemnata ... (vezi toată discuția)