avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere precizatoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere precizatoare

buna ziua,as vrea sa ma lamuriti ce se poate face si ce inseamna aceasta cerere depusa de asoc de proprietari la cererea de chemare in judecata impotriva mea,mai exact asociatia a luat o hotarare de a strange un fond special in valoare de 50 lei lunar pentru ca dezvoltatorul ansamblului Confort City mai exact Negoita,nu isi plateste cotele indivize la apartamentele care le mai are in bloc (cca 3 apartamente si subsolul).Intre timp aceste apart. au fost confiscate de anaf dar eu nu am fost de acord cu plata fondului special de 50 lei in fiecare luna de anul trecut începând acest lucru,eu am platit doar cheltuielile mele fara acest fond la care s-au adaugat si penalizari.Am fost chemat la judecata la judecat.Cornetul si chiar nu inteleg daca este normal ,ce se poate face?deci repet eu cheltuielile mele le-am achitat,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 18:09, 15 Noiembrie 2016
La nivelul asociatiilor de propietari se poate constitui un fond de risc ? intrarea in incapacitate de plata se poate considera un factor de risc ? ma gandesc ca un asemenea fond s-a creat ca asociatia sa nu intre in incapacitate de plata si ulterior bani sa se recupereze de la propietari de fapt ale apartamentelor in speta ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol bloc toderita toderita Buna ziua, in anul 2014 am inceput sa ne construim noi propietari la subsol boxe( pt ca nu existau).Am discutat ca dupa ce se termina de construit sa platim ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc alin_ceuca alin_ceuca Buna ziua, Avem o problema cu administratorul blocului in care locuiesc (adica, pe scara 3), blocul are 3 scari si fiecare se administreaza singura, dar nu ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment bellefille bellefille Proprietarul unui spatiu comercial ,aflat la parterul unui imobil de locuinte ,care este inchiriat este obligat la plata fond rulment si daca da cum se ... (vezi toată discuția)