avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Poprire pentru taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Poprire pentru taxe si impozite locale

Buna seara! Am primit recent o informare de la banca cum ca am poprire pe cont de la taxe si impozite locale din orasul in care am copilarit. Nu mai stau acolo. Pentru ce oare poate fi poprirea? Vreo amenda de la radar din zona respectiva?? Nu am proprietati acolo...
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 17:21, 15 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Faceti o adresa catre banca sau catre taxe si impozite sa vi se comunice despre ce e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda neanuntata despre care nu se stie nimic Cotet Iulia Cotet Iulia Buna ziua! De curand eu si prietenul ne confruntam cu o situatie neplacuta. Avem cont comun bancar de economii iar azi cand a incercat sa retraga din depozit ... (vezi toată discuția)
Poprire amenda 2011 Indu06 Indu06 Buna ziua, In martie 2011 am primit o amenda contraventionala. Ieri am primit un mesaj de la Banca Transilvania in care m-a instiintat ca s-a instituit ... (vezi toată discuția)
De unde obține un executor judecătoresc informații despre angajatorul, veniturile și conturile debitorului? familistu familistu Buna seara. De unde obtine un executor judecatoresc informatii despre conturile bancare? dar despe angajator ? dar despre venituri. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)