avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De unde obține un executor judecătoresc informații ...
Discuție deschisă în Executare silită

De unde obține un executor judecătoresc informații despre angajatorul, veniturile și conturile debitorului?

Buna seara. De unde obtine un executor judecatoresc informatii despre conturile bancare? dar despe angajator ? dar despre venituri. Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:39, 30 Noiembrie 2017
Executorii judecatoresti au dreptul de a solicita informatii de la banci, asa afla unde aveti conturi deschise. Cuantumul veniturilor nu le cunosc executorii , e treaba bancilor sa retina lunar 1/3 sau 1/3 din veniturile ce intra in cont
Buna ziua

Deci sa inteleg ca domnul executor trimite 37 de adrese la banci sa intrebe daca Ionescu are cont. Banca raspunde ca nu / da. Dupa aceea trimite adresa de poprire. Interesant. Multumesc frumos.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, așa procedează executorii pentru aflarea conturilor bancare.
Se trimit adrese și la ANAF să afle ce venituri aveți din salarii, chirii și dividende,
Apoi la Primărie la impozite și taxe, să afle ce și câte imobile aveți, câte mașini auto, tractoare, utilaje, terenuri....
Nu cred ca in orasul in care aveti domiciliul aveti 37 de banci (poate in Bucuresti)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce sa nu fie?

Alte discuții în legătură

Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire conturi __EVA__ __EVA__ In cazul in care executarea silita a fost declansata si poprirea conturilor a fost instaurata, debitul creeaza in continuare dobanzi sau penalitati? Daca ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)