avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare teren- fără dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare teren- fără dezbatere mostenire

Am cumpărat un teren (cu casa batraneasca), vânzătorii 3 frați și toți trei aun fost de acord sa vândă fiind singurii moștenitori de drept.
Am încheiat un contract de mediere la un cabinet fiind de fata și un avocat care a pus stampila pa actele respective.
Acum cei trei frați au plecat în străinătate și eu am rămas doar cu contractul de mediere.
Am angajat un avocat care ma tot amână de doi ani, bani cheltuiți. Menționez ca locul respectiv a costat 6.000 lei iar pana acum am cheltuit alți 6.000 pe puțin.
Oare avocatul meu nu e bun, inventează fel și fel de scuze... ori așteaptă sa mai primească ceva bani ????
Sunt de acord sa plătesc consiliere online !
Cum adica ati incheiat contract de mediere? In principiu, medierea are ca obiect rezolvarea unui litigiu, iar transmiterea dreptului de proprietate se poate face doar prin act notarial.
Este curios ce povestiti dvs., dar nu se poate emite o parere fara a se vedea hartiutele dvs.

Aveti la dispozitie sectiunea www.avocatnet.ro/content/bc
Nu conteaza ca se cheama contracte de mediere sau de placere, conteaza ce scrie in el. Conteaza daca ati avut vreun litigiu. Conteaza daca vanzatorii au terminat succesiunea. Conteaza ce proceduri s-au inceput, daca s-a inceput ceva.
In functie de toate astea, de unde-or fi vanzatorii etc., puteti stabili sa actionati intr-un fel.Dar aveti nevoiue de lucruri clare, concrete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara ContSters111707 ContSters111707 Am cumparat in 2004 un imobil de la o persoana care avea un litigiu pe acel imobil,am facut act la notariat,consemnandu-se acest litigiu in el.Intre timp ... (vezi toată discuția)
Anularea unui litigiu deea76deea deea76deea buna seara,cum as putea sa anulez un litigiu pe propriul meu apartament care a fost pus de catre fostul meu iubit ce mi-a intentat proces?pe motiv ca el a ... (vezi toată discuția)
Despagubire mostenitor Ion_jeni Ion_jeni Socrii au fost ingrijiti de catre sotul meu pana cand au decedat . Fratele lui a dat scris (din pacate nu la notar) ca nu are pretentii la casa.Deci toate ... (vezi toată discuția)