avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce inseamna aceasta solutie data de instanta ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce inseamna aceasta solutie data de instanta ?

solutie - 155/1 c.pr. civ.
suspendat cf. art. 242 al.1 pct.1
incheiere - suspendare
ma judec cu banca pentru un credit de nevoi personale !!!!!
Cauza s-a suspendat ca urmare a faptului ca s-a pus in vedere reclamantului sa depuna anumite inscrisuri/probe sau sa aduca anumite dovezi etc iar acesta nu s-a conformat si instanta a dispus suspendarea cauzei.
Cauza se poate relua cu o cerere de repunere pe rol, cu plata unei taxe de timbru, daca e cazul si cu indeplinirea ulterioara a obligatiilor impuse de catre instanta.
multumesc !
in acest caz , daca eu nu mai fac nici un demers , ce se poate intampla , mentionez ca am dat in judecata banca ?
Recomandarea mea este sa mergeti si sa va uitati in dosar pentru a afla motivul suspendarii.
Avand in vedere ca dvs ati introdus aceasta actiune, interesul in solutionare va apartine iar suspendarea nu va profita.
In cazul in care dosarul ramane suspendat, la un moment dat acesta se va perima (6 luni sau 1 an depinde de legea pe care va judecati) si se va respinge actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna Ziua ! Am o problema de lamurit si sper sa o pot face cu ajutorul dumneavoastra. In luna martie a acestui an am primit o amenda de circulatie pentru ... (vezi toată discuția)