avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen prescriere datorie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen prescriere datorie

Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei economice nu am putut face plata la o factura..Intrebarea este ..mai pot fi trasa la raspundere acum in 2016 sau a fost prescrisa datoria?Am inteles ca soc creditoare are un control demarat de diicot. Mentionez ca soc creditoare nu m-a somat niciodata ptr aceasta plata. dar daca o va face eu trebuie sa vin cu o cerere de prescriptie sau sa prescris din oficiu trecand de atunci 6 ani? Multumesc!
Avand in vedere ca ati mentionat ca societatea dvs a fost radiata nu ar avea pe cine sa mai cheme in instanta pentru recuperarea acelui prejudiciu.
Persoana juridica nu mai exista.
Numai daca ati eliberat documente de plata pe care le-ati avalizat in nume personal pot sa va urmareasca pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriere burnaz burnaz Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Executare silita teodora g teodora g Buna dimineata! O societate comerciala a avut un leasing pe care l-a puerdut in anii anteriori. A predat masina si a platit si factura de daune. Intre timp a ... (vezi toată discuția)