avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel la o hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel la o hotarare judecatoreasca

Apel la o hotarare judecatoreasca se face in termen de 30 de zile de la data comunicarii hotararii de catre intanta, sau in 30 de zile de la data la care am primit-o?
Cel mai recent răspuns: Dianadevika , utilizator 15:40, 16 Noiembrie 2016
Data comunicarii este data semnarii de primire.
Dar pot exista si alte situatii, cand persoana nu doreste sa semneze sau nu este gasita acasa.
In aceste cazuri data comunicarii este cea la care a fost depus in cutia postala sau data la care altcineva a semnat de primire.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
"Cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare, calea de atac urmand a fi depusa la Judecatoria X, sub sanctiunea anulari". Deci in 30 de zile de cand am semnat ca am primit-o, nu in 30 de zile de cand mi-a trimis-o instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de comunicare a actelor care mai pot fi atacate in termen de ”n” zile... andrei_pap87 andrei_pap87 de curiozitate, si preventiv in acelasi timp,intreb,si as fi recunoscator daca binevoieste cineva sa ma lamureasca si pe mine.... este normal ca un act emis ... (vezi toată discuția)
Data comunicarii sanctiunii maria_88 maria_88 Art. 252. Codul muncii: (4) Comunicarea se preda personal salariatului, cu semnatura de primire, ori, in caz de refuz al primirii, prin scrisoare ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)