avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Unde asputea afla daca societatea promoda accesorii deva S.R.L. este on insolventa si daca da, cum as putea afla care sunt bunurile pe care e pus sechestru. Multumesc!
Informatii despre existenta unei cereri de deschidere a proceduri le puteti afla de pe siteul ministerului justitiei - portal.just.ro.
Accesati Tribunalul de la sediu acelei companii si cautati in lista de dosare.
Despre ce sechestru ar putea sa fie vorba?
Multumesc! Am găsit-o, e in insolventa. Asta presupune ca are anumite bunuri care nu pot fi vandute/ instrainate fără acordul unui administrator special? Sau pot fi vandute/ instrainate dar profitul trebuie sa fie folosit pentru plata datoriilor? Unde pot găsi o lista cu aceste bunuri?!
Din pacate, lista cu bunuri, o gasiti la administratorul special/judiciar.
Acesta/acestia dispun asupra patrimoniului societatii in insolventa.
Multumesc, din nou! Acest administrator il pot găsi undeva/ cumva?
Ar trebui sa apara pe site-ul instantei denumirea lui sau il puteti vedea direct la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei masini d la o firma la o persoana fizica stavila25 stavila25 buna ziua...ma aflu in mijlocul unei dileme...din ceea ce am citit mai sus am inteles ca daca platesiti impozitul masini respective (masina inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)
Pentru o casa care se afla sub ipoteca marc75 marc75 buna ziua ,vreau sa stiu ,strict o parere a unui expert.care e procedura de cumparare a unui imobil**casa)care este intabulatpe o firma ce se afla in ... (vezi toată discuția)
Sechestru Larisoi2002@ Larisoi2002@ Buna seara ! As avea o întrebare dacă se poate să ami răspundă cineva va rog.Tatal meu a avut un accident în Italia și în urma proceselor nu a primit ... (vezi toată discuția)