avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru

Buna seara ! As avea o întrebare dacă se poate să ami răspundă cineva va rog.Tatal meu a avut un accident în Italia și în urma proceselor nu a primit nimic dar ai pun sechestru pe bunuri pt ca nu poate achita cheltuielile de judecată acestea însumând 11 mii de euro.El are în proprietate 3 apartamente .Acum întrebarea mea este dacă le trece pe numele copiilor vor putea să mai pună sechestru sau nu .
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 19:15, 18 Ianuarie 2018
Daca vor fi vandute nu vor mai putea face obiect al sechestrului. Insa daca se afla de aceasta instrainare realizata cu rea credinta in dauna creditorului, acesta poate solicita anularea vanzarii si intoarcerea bunului in patrimoniul debitorului. Asadar, trebuie gasita o cale de mijloc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism de pe societate - raport evaluare/licitatie publica? CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am urmatoarea speta. O societatea a intrat in faliment si lichidatorul a solicitat anularea unui transfer de drepturi patrimoniale, conform unei ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator - bunuri mobile Borza Borza Buna, pe rol se afla somatie de de plata pentru o suma de 10.000 euro. Se aproba cererea de sechestru asigurator de catre instanta pentru un utilaj. La ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)