avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen de prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen de prescriptie

Am fost informata ca mi s-a pus poprire pe cont de către un executor judecătoresc prin mesaj de către banca. Nu am primit nimic prim posta. Am avut un card de credit luat in 2006 cu suma de 1000 lei.se poate face contestație la eexecutarea silită invocându-se termenul de prescriptie? Nu am făcut nici o plata și au trecut 10 ani
Cel mai recent răspuns: Raisa multu , utilizator 16:28, 16 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont reiffeisen bank drelciucc drelciucc Am un credit contactat la Bcr in 2006,si la fel ca altii in situatia mea,am ajuns in imposibiliatea de a-l platii.De prin 2010 creditul meu a fost preluat de ... (vezi toată discuția)
Cum poti evita poprirea pe salariu din cauza unui imprumut mai vechi iacobescu1983 iacobescu1983 Buna ziua, acum 5-6 ani am facut un credit. Am fost plecat in strainatate si am revenit curand si m-am si angajat. Dupa aproximativ 3-4 luni primesc mesaj de ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)