avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartire bunuri la divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartire bunuri la divort

Doresc sa aflu cum se impart toate bunurile dinainte de casatorie cit si dupa, in cazul in care o familie divorteaza:
1. Inainte de casatorie sotul X a avut 1 casa, 1 apartament si un teren intravilan pe care l-a vandut in timpul casatoriei iar sotul Y 1 apartament.
2. In timpul casatoriei care dureaza de 6 ani din vanzarea terenului care a apartinut sotului X au cumparat 2 autoturisme, un teren de 2 ha, iar sotul Y a primit mostenire 5 ha de pamant.
De mentionat ca cei doi soti nu au copii impreuna ci au cate un copil fiecare din casatorii anterioare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: S.GAFY , utilizator 16:56, 16 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesorala S.GAFY S.GAFY Casatoria intre sotii x si y. Inainte de casatorie: Sotul X avea 1 apartament proprietate si 1/2 apartament dintro casatorie anterioara. Sotul Y avea 1 ... (vezi toată discuția)
Speta regim matrimonial leonida leonida Buna ziua, X si Y sunt casatoriti dinaintea intrarii in vigoare a noului cod civil, X are un apartament si o garsoniera dinainte de casatorie, acum X vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces S.GAFY S.GAFY Sunt recasatorita. Din casatoriile anterioare eu si sotul meu avem fiecare cite un copil. Inainte de a ne recasatori eu aveam o casa si un apartament iar sotul ... (vezi toată discuția)