avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai multe certificate de mostenitor pe acelasi pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai multe certificate de mostenitor pe acelasi pamant

Buna seara
In anul2001 am cumparat o casa si pamantul din jurul casei cu contract de vanzare cumparare,pe contractul de vanzare scrie clar ca vanzarea se face in baza Certificatului de instrainare nr....si Adev nr...ambele eliberate de Primaria .......Tocmai anul acesta am aflat cand am fost sa platesc impozitu ca pe pamantul de langa casa mai exista un titlu de proprietate acelasi metraj,aceeasi vecini,eliberat in anul2003 pe numele celui de la care am cumparat,avand si el rol pe pamantul pe care eu am acte din2001 si pe care platesc impozit anual.Cel de la care am cumparat a murit in 2010 acel titlu de proprietate nefiind ridicat de la primarie el nestiind ca in2003 i sa eliberat un titlu de proprietate pe un pamant care il vanduse in2001(am luat legagura cu sotia acestuia care traieste,ptr ca si el apare la primarie dator din2003 ca nu a platit impozit la pamantul care are titlu de proprietate,care mi la vandut mie in 2001),Ce pot face sa fie anulat acel titlu de proprietate,la primarie nu stie....cica sa fac o declaratie si se anuleaza asa....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ALY_ALY30 , utilizator 20:01, 16 Noiembrie 2016
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum a mai putut sa se elibereze un TITLU DE PROPRIETATE pe alt nume la 2ani mai tarziu dupa ce eu am cumparat cu toate in regula,acte care sunt la primarie
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa știu dacă matusa mea înainte de a deceda ... alexandrachicetean alexandrachicetean Buna !!! As dori sa știu dacă Matusa mea înainte de a deceda a vândut un pamant doar cu un contract de vânzare cumpărare scris de mana așa zisul ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare danieldragut danieldragut Parintii mei au cumparat de la un unchi al mamei casa si terenul dimprejur,in total 37 de ari.Contractul de vanzare cumparare s-a facut in noiembrie 1991 in ... (vezi toată discuția)