avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avocații pot fi Trași la răspundere pt neglijență?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avocații pot fi Trași la răspundere pt neglijență?

Am introdus o acțiune pt încredințare minor avocatul meu nu sa prezentat la primul termen fără să pună nimic la dosar! A urmat al doilea termen iarăși nu s-a prezentat! Îl sun și nu Răspunde la telefon! Va rog să mă ajutați cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 21:37, 16 Noiembrie 2016
In primul rand puteti adresa o plangere Baroului din care face parte
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la barou contra unui avocat aniela_anila aniela_anila mi s-a introdus la judecatorie o actiune de partaj succesoral,din motive personale mi-am luat un avocat sa ma reprezinte,pastrand legatura cu avocatul la ... (vezi toată discuția)
Urgent,am nevoie de rasp unui avocat adina paula adina paula va rog ajutati-ma...am dat in judecata pe sotul meu pt pensia alimentara si incredintarea copiilor,astzi cand am mers la proces doamna judecatoare mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)
Avocat angajat - onorariul delus cont- nesemnat niciun angajment! monatedys monatedys am angajat telefonic un avocat din Bucuresti , pentru a ma reprezenta in un proces si care pina am depus onorariul in contul sau era ff amabil, iar dupa ... (vezi toată discuția)