Sunt in cursul unui process care a inceput de 6 luni. Peste 3 zile ar trebui sa fie ultima infatisare. Avocatul m-a chemat la el si mi-a spus ca nu ma mai reprezinta in process, ca va depune la dosar o hartie de renuntare. Mie nu mi-a dat copiile din dosar, dar nimic de renuntare la proces. Intrebarea mea este daca mai pot recupera onorariul pe care I l-am dat.
pentru ca nu a facut asa cum I-am cerut eu. Sunt intr-un process pentru extinderea programului de vizita. A depus la instanta ceea ce nu I-am spus eu. Cand mi-am dat seama, mi-a spus sa ii trimit in scris pe mail programul de vizita agreat de mine (asta s-a intamplat acum 2 luni), Acum, cu 3 zile inaintea ultimului termen, mi-a pus dosarul in bratze si mi-a spus ca nu ma mai reprezinta (si-a dat seama ca acum nu se mai poate modifica programul pe care l-a depus initial la instanta)
Mi-a spus f clar (verbal) ca nu ma mai reprezinta. Adevarul e ca a scris un program de vizita asa cum a vrut el, dupa ce am stat de vorba o ora cu el. Acel program este total diferit de cum am cerut eu. Mi-am dat seama de acest lucru dupa ce au trecut 2 termene in cadrul procesului. Va trebui sa merg eu singur la process sau sa angajez alt avocat. Mi-a spus ca nu imi va da nici un ban, ca daca vreau, pot sa fac o cerere sa o trimit la cabinet si imi va raspunde.
Stiu ca este un articol de lege in care scrie ca orice modificare se poate aduce inaintea primului termen din dosar.
Judecătorul este suveran să vă respingă oricare din cele 2 variante de program.
Dacă partea adversă se opune, instanța de judecată poate să stabilească un program neutru, pe care îl va considera că este corespunzător cu interesul superior al copilului.