avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul renunta la proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul renunta la proces

Sunt in cursul unui process care a inceput de 6 luni. Peste 3 zile ar trebui sa fie ultima infatisare. Avocatul m-a chemat la el si mi-a spus ca nu ma mai reprezinta in process, ca va depune la dosar o hartie de renuntare. Mie nu mi-a dat copiile din dosar, dar nimic de renuntare la proces. Intrebarea mea este daca mai pot recupera onorariul pe care I l-am dat.
Cel mai recent răspuns: Mircea_123 , utilizator 20:48, 30 Iulie 2017
Intrebarea mea este daca pot recupera din onorariul pe care I l-am dat avocatului, avand in vedere ca mi-a pus dosarul in bratze cu e zile inainte de termen.
Dapix a scris:

Judecătorul este suveran să vă respingă oricare din cele 2 variante de program.
Dacă partea adversă se opune, instanța de judecată poate să stabilească un program neutru, pe care îl va considera că este corespunzător cu interesul superior al copilului.

Da, cam asta ar fi ideea...
Avocatul probabil ca a vrut un program care se cam dădea formal...

Dar avocatul nu e părintele...

Banii nu ii puteți recupera, zic eu.
E sensibil avocatul.
Ca-ți bani i-ați dat de nu îl țin nervii?
Am depus o sesizare la baroul de avocati in care am cerut sa mi se restituie onorariul avocatului. Am primit raspuns foarte scurt in care spune ca sesizarea mea a fost clasata, fara sa mi se comunice motivele. Am facut o adresa la baroul de avocati in care am cerut sa imi spuna motivele, in care am intrebat de asemenea sa imi explice cand este programul de vizita, pentru ca eu nu inteleg nimic din ceea ce a scris avocatul. Dupa nenumarate drumuri la borou, mi s-a raspuns ca ei nu ofera consultanta juridica, si daca vreau sa depun contestatie la Biroul National al avocatilor. Vreau sa intreb exista un model de a depune aceasta contestatie, niste articole din lege care ma pot ajuta? Este strigator la cer ca avocatul si-a batut joc de acest dosar.
ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Onorariu partaj exagerat si nemeritat Stropa Stropa Buna seara, am nevoie de ajutor. Am divortat in urma cu aproape 5 luni. In dosarul depus atunci in instanta se specifica ca divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)