avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea din recurs nu s-a intors la prima instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea din recurs nu s-a intors la prima instanta

am nevoie de hotararea definitiva a primei instante, ramasa definitiva prin respingerea recursului, insa cand m-am dus la prima instanta sa legalizez hotararea, mi s-a spus ca nu s-a intors dosarul de la instanta de recurs. Ce pot sa fac acum sa o recuperez?N-as vrea sa astept sa vina prin posta. Precizez ca trebuie sa pun in aplicare hotararea intrucat a devenit definitiva de la pronuntare. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:18, 28 Noiembrie 2016
Destul de mult, perioada variaza in functie de instante. In cazul dvs fiind vb de o hotarare definitiva as zice intre 3-6 luni. Se poate si mai devreme, dar si mai tarziu...nu e o regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunciare hotarari definitive andreea_in andreea_in Buna ziua. Am fost parte civila intr-un dosar penal care a trecut pe la judecatorie... pana la ICCJ. In ceea ce priveste cererea mea, au ramas valabile ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)