avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI DE AGENT DE VANZARI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI DE AGENT DE VANZARI

are cineva un model de fisa postului pentru agent de vanzari
( multi soferi devin agenti de vanzari in urma modificarilor OUG 34/2009)
Cel mai recent răspuns: Leo R A , Consilier juridic 16:52, 1 Septembrie 2009
AGENTUL ARE DREPTUL:
• LA SALARIU CONFOTM REALIZARII TARGHETULUI SI CONFORM RESPECTARII OBLIGATIILOR DE SERVICIU
• LA INFORMARE ASUPRA REALIZARII TARGHETULUI
• SA BENEFICIEZE DE OFERTA DE PRODUSE REACTUALIZATA SI DE MATERIALUL PUBLICITAR EXISTENT
• SA PRIMEASCA INFORMATII DESPRE CLIENTUL DIN ZONA DE ACTIVITATE
• SA FIE INFORMAT DE RETEAUA DE CLIENTI EXISTENTA SI SA O FOLOSESCA IN INTERES DE SERVICIU
• DE A FOLOSI NUMELE FURMEI,DAR NUMAI IN INTERES DE SERVICI
• DE A AVEA UN CONTRACT DE MUNCA DUPA TRECEREA STADIULUI DE PROBA (maxim una luna),IAR PE DURATA DE PROBA CONTRACT PRESTARI SERVICII
SA BENEFICIEZE DE TOATE DREPTURILE EXISTENTE IN CODUL MUNCII
AGENTUL ARE URMATOARELE OBLIGATII:
• SA INDEPLINEASCA TARGHETUL EXISTENT
• SA AIBA UN COMPORTAMENT CIVILIZAT IN FIRMA CIT SI IN RELATIILE CU COLEGII DE SEVICI SI CLIENTII EXISTENTI
• SA INGRIJEASCA DE BUNURILE DIN CADRUL FIRMEI,IN CAZ DE DEPRECIERE CAUZATA DE EL SAU VINA LUI VA SUPORTA PAGUBELE ADUSE
• SA PASTREZE SECRETUL DE SERVICIU
• SA SE INFORMEZE PERIODIC ASUPRA OFERTEI DE PRODUSE EXISTENTE SI ASUPRA CLIENTILOR DIN RAZA DE ACTIVITATE
• DE A EFECTUA INCASARI NUMAI CIND ESTE ABILITAT PENTRU ACEASTA
• IN CAZUL CIND ESTE ABILITAT PENTRU INCASARI VA COMPLECTA ZILNIC BORDEROU DE CHITANTE SI VA RASPUNDE DE BANII INCASATI,URMIND AI PREDA ZILNIC
• SA COMPLETEZE LA SFIRSITUL FIECAREI ZILE LUCRATOARE RAPORTUL DE ACTIVITATE
• SA AJUTE LA BUNA APROVIZIONARE SI DISTRIBUTIE A MARFII
• SA AIBA GRIJA DE PRODUSELE EXISTENTE IN STOCUL SOCIETATI CU CARE INTRA IN CONTACT
• SA INCEAPA SI SA TERMINE PROGRAMUL LA ORA STABILITA
• RASPUNDE CIVIL SI PENAL DE ATIVITATILE CARE LE DESFASOARA IN INTERIORU SOCIETATII CIT SI IN AFARA EI CIND O REPREZINTA
• SA RESPECTE NORMELE DE PROTECTIA MUNCII CIT SI PE CELE DE P.C.I

si

LISTA FUNCTII CUMULATE: Conducator Auto, Curier.

OCUPANT:

DEPARTAMENT: Logistica / Administrativ

CERINTE: Studii medii, Scoala de soferi categoria B

PREGATIRE : …

ABILITATI:
Competenta
Rezistenta fizica, psihica si mentala
Disciplina, punctualitate, constiinciozitate
Politete, tact, discretie, sinceritate, confidentialitate, moralitate, fidelitate si
onorabilitate

CUI SE SUBORDONEAZA: Director General

ATRIBUTII / RESPONSABILITATI:

• Asigura service-ul auto
• Transport marfa
• Verficare foi de parcurs
• Asigura rezolvarea obligatiilor lunare ale firmei fata de institutiile statului (sociale, financiare, etc.)
• Indeplineste atributii privind implementarea si functionarea SMC, in cadrul organizatiei.

Am luat la cunostinta si sunt de acord:

Se cumuleaza la drepturi si obligatii si se modifica dupa caz.
Pe Mesaj privat v-am trimis si eu un model.
multumesc pentru raspunsuri
Interventie moderator:
:offtopic:
L30:
Stimate coleg,
Regulamentul acestui site interzice folosirea in exces a majusculelor si este si foarte obositor de citit.
Va rog sa le folositi numai cand e cazul si in limite rezonabile!
Multumesc!
Cu scuzele de rigoare,imi pare rau,sincer.:sorry:
Copy / Paste...se mai intampla si la case mari,noi,cei fara guvernante ce sa mai zicem:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile Lacy58 Lacy58 Buna ziua,Sant agent de asigurare PFI,am luat autoturismul proprietate personala in comodat pe care le folosesc zilnic numai in interes de serviciu.Conform ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)