avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum se calculeaza termenul de 30 de zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum se calculeaza termenul de 30 de zile

In data de 10.10.2016 am inregistrat o cerere. In data de 17.11.2016 am primit raspuns prin posta. Data pe plic este 11.11.2016, cand a fost pus raspunsul la posta. Este legal? S-au incadrat in tremenul legal de 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: daviddaniel , utilizator 13:01, 18 Noiembrie 2016
consider ca in cazul dvs. e vorba de 30 de zile calendaristice de la inregistrarea cererii, conf. legii 554/2004.
Deci daca au pus raspunsul pe 11.11.2016, e legal? Ar fi 31 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal de raspuns la o solicitare de eliberare a unui buletin de calcul pt pensie iulia pastrama iulia pastrama Am depus la casa de pensii Beius, o cerere de corectare a numelui scris gresit in decizia de pensionare,in data de 31 martie 2009.Nu am primit raspuns,a ... (vezi toată discuția)
Atac act. necorespunzator danaa1 danaa1 Buna ziua, Am primit un raspuns la petitie de la o institutie, insa raspunsul nu este conform cu realitatea. Stiu ca pot ataca actul la instanta de ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua . Am facut o sesizare la primarie in legatura cu niste nereguli savarsite de un vecin de-al meu de gradina, si maine sunt 30 de zile de cand am ... (vezi toată discuția)