avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocarea masurii controlului judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

revocarea masurii controlului judiciar

judecatoria a revocat masura controlului judiciar pronuntata de aceasta avand termen de recurs 48 ore.De la ce data este executorie revocarea masurii? De la data comunicarii incheirii judecatoriei sau la data ramanerii definitive a deciziei tribunalului dupa recurs daca masura este atacata?
Cel mai recent răspuns: ciurli_si_burli , utilizator 22:16, 19 Noiembrie 2016
Mai exista posibilitatea ca parchetul sa depuna contestatiile iar ce se va solutiona in urma contestatiei va ramane definitiva. Daca nu face nimeni contestatie in cele 48 de ore atunci solutie este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie masuri preventive, plata cheltuieli judiciare!!! pmanole pmanole Buna ziua, Desi mi s a admis contestatia si mi sa revocat controlul judiciar, cheltuelile judiciare imi sunt imputate mie in baza art. 275 alin. 2. Culmea ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
S-a constatat perimarea actelor din dosarul executional- cale de atac? remusul remusul Din anul 2007 am un dosar executional pe rol cu privire la evacuarea unor persoane care imi ocupa in mod abuziv locuinta (nu au nici un act, nimic la mana ca ... (vezi toată discuția)