Cine poate beneficia de aceasta indemnizatie?
Angajatorul este obligat sa o acorde angajatului daca nu este specificat in contractul colectiv de munca?Multumesc.
Cu 10 zile de concediu de odihna am luat aceiasi bani ca si cand merg la munca o luna intreaga la ore normale,fara suplimentare.
Nu mi-a dat nici o indemnizatie inainte sa plec cu 5 zile in concediiu.
Nu vreau sa-mi deconteze ce cheltui eu in concediu.
Vreau sa stiu daca in afara de salariul lunar,trebuie sa-mi acorde si acea indemnizatie atunci cand intru in concediu.(art. 150 C.mun.)
Ce reprezinta acea indemnizatie,e un bonus,sau se acorda ca un avans din salariul ce urmeaza a fi platit si atunci primim salariul diminuat?
Nu am cerut indemnizatia inainte sa plec in co.Acum am inteles,inainte sa plec in co pot cere indemnizatie co echivalenta a salariului net,sau sa-mi bage salariul lunii in curs pe card,iar la intoarcerea din concediu,cand vine data de salaiu nu mai primesc nimic pt ca am cerut ,,avans''acea indemnizatie.
Ma gandeam ca e vreun bonus legal de care sunt privat :).
Mersi mult.Trebuie facute economii pt co,ca la intoarcere venim saraci si aia ne mai trebuie sa ne sara o luna si cu salariul...O zi buna!
Si daca tot am discutat de concedii,indemnizatii..umbla un zvon ca se da o lege ca toti angajatii sa beneficieze de tichete de vacanta.
Mai stiti ceva de asta,sau au fost doar vorbe.Din cate stiu tichete de vacanta se dau si in domeniul privat (am niste prieteni care primesc anual),dar eu lucrez tot la patron si nu-mi da decat tichete de masa hahaha,dar vreau si eu si tichete de vacanta :) sa plec si eu la mare, ca lucrez tot pentru Romania si infloresc economia.
De ce nu se acorda la toti angajatii,ca practic patronul va fi scutit de niste taxe,iar eu infloresc turismul romanesc.
Ca la salariile astea de...deabia supravietuim numai de concedii nu ne mai arde :).
Intr-adevar, salariatii din mediul privat, cat si cei din sectorul bugetar pot primi vouchere de vacanta in limita a sase salarii minim brute, care vor putea fi folosite doar in turismul romanesc.
Concediu de odihna
lilisibiu
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca un angajat cu contract individual de munca, pe perioada determinata, cu timp partial (fractiuni de norma), are dreptul la ... (vezi toată discuția)