avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Bine v-am gasit! Am o problema sper sa gasesc raspuns aici pe site. Am de platit o sulta in urma partajului.Am contestat valoarea sultei ca fiind prea mare dar am pierdut si la apel si fond, si la contestatia in anulare. S-a instituit dosar de executare silita s-au facut cateva demersuri apoi vazand ca se urmareste sa-mi vanda apartamentul am platit sulta ca sa evit vanzarea pe nimic a apartamentului.Am cerut revizuirea procesului de partaj .In intampinare partea adversa se apara aratand ca am platit de bunavoie sulta ca si cum as fi recunoscut ca datorez pe buna dreptate acea sulta.
Eu am platit voluntar sulta ca sa nu ajung la executarea silita a apartamentului nicidecum ca as fi recunoscut ca partea adversa are dreptul la aceasta sulta.
Sulta platita in urma deschiderii unui dosar de executare silita se considera o recunoastere tacita a dreptului creditorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters412063 , utilizator 15:26, 19 Noiembrie 2016
Daca ati platit de buna voie se poate considera ca ,ati recunoscut ca datorati sulta.
Datorez sulta in baza unui titlu executoriu> Ca recunosc sau nu recunosc ca datorez sulta tot sunt obligata sa o platesc daca nu ,risc sa pierd apartamentul. Nu vad ce legatura are plata partiala a sultei cu revizuirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare creante banci ratusca ratusca am avut un credit la o banca, dupa o perioada a fost cesionat la o firma de recuperare.Avand in vedere ca este credit de nevoi personale, firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces de partaj nadinne nadinne Cum se desfasoara un proces de partaj? La inceput am inteles ca este procesul pe fond...banuiesc ca e vorba de acel proces in care se aduc martori, dovezi, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Cristina Vasile Cristina Vasile buna ziua. pot face recurs daca sa declansat urmarirea silita impotriva mea ? (vezi toată discuția)