avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere sub influenta alcoolului- condamnare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere sub influenta alcoolului- condamnare anterioara cu executare in alta tara

Se poate să îmi dați un răspuns
Condamnarea se va gasi in cazier, va primi pedeapsa pentru recidiva.
Este important la cat a fost condamnat, daca a intervenit reabilitarea ori daca s-a împlinit termenul de reabilitare pentru respectiva infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitat de drept sau nu? Ana_m Ana_m o persoana a fost condamnata la pedeapsa cu inchisoare de 9 luni cu suspendare conditionata la data de 25.05.2005, avand termen de incercare de 2 ani si 9 ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor gigman11 gigman11 Buna ziua,o nelamurire as avea si sper sa ma puteti lamuri.Am fost depistat conducand sub influenta cannabisului.Nelamurirea mea este, am avut o condamnare cu ... (vezi toată discuția)