avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire catre ce instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire catre ce instanta

am pierdut la fond , apelul s-a respins mentinandu-se solutia de la fond.Am dreptul sa cer revizuire? catre cine fac cererea si in baza carei hotarari jud ? motivul e ca s-a dat mai mult decat s-a cerut.
Cel mai recent răspuns: ContSters412063 , utilizator 18:38, 19 Noiembrie 2016
daca am depus cererea de revizuire la Tribunal in loc de Judecatorie si am cerut gresit revizuirea deciziei de respingere a apelului in loc de sentinta civila a judecatoriei mai pot face rectificari printr-o adresa transmisa tribunalului.Inca nu s-a

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea doru112233 doru112233 Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Recurs la recurs -admisibilitate Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna ziua. speta e urmatoarea: Acum cativa ani s-a pronuntata o sentinta civila irevocabila prin neapelare. In 2007 s-a declarat revizuire, respinsa la ... (vezi toată discuția)