Buna ziua , in 2013 am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager cu o doamna de 78 ani (proprietara)si sotul acesteia (de 30 ani casatoriti, beneficiar al uzufructului). In momentul semnarii actului totul parea ok , doamna notar solicitandu-ne am facut un mmse la un cabinet psihologic totul iesit bine .
Astazi , cei 2 soti sunt decedati din 2015 ,insa fiul doamnei a cerut in instanta anularea actului pe motiv ca doamna suferea de Alhzeimer.
Mentionez ca doamna se intretinea singura, impreuna cu sotul , nematinand legatura cu vreo ruda de peste 10 ani.
Am vreo sansa sa-mi recuperez prejudiciul creat tinand cont ca se ridica la 14000 e + renovare completa apartament ?
Am martori care pot dovedii cei 2 ani in care m-am ocupat exclusiv de intretinerea beneficiarilor si faptul ca doamna se comporta mai mult decat normal.
Angajați avocat dacă vreți sa va apărați.
O aparare în astfel de cazuri se face în câteva ore.
Șansele se analizează pe fiecare amănunt în parte și prin raportare la probe.
Dacă ați prestat întreținere e păcat sa pierdeți 14 000 euro doar ca nu știți sa va apărați.
Banuiesc ca au semnat ambii soti. Avea cumva sotul ceva probleme? Cine a murit primul? Daca a murit doamna, mostenitorul ar fi domnul+copilul, daca el atunci mostenitorul ar fi doar ea. Copilul e doar al ei sau al ambilor. Trebuie analizate toate. Luati avocat si nu uitati sa cereti cheltuielile de judecata.