avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare nume S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare nume S.R.L.

In cazul in care unui S.R.L. i se schimba numele, dar se pastreaza acelasi CUI, J, domeniu, etc - nume declarat la ITM ( sau/si REVISAL, aici nu stiu foarte sigur) si exista niste contracte deja semnate (cu vechiul nume al S.R.L.-ului, nedeclarate inca in REVISAL, urmeaza a fi declarate) ce vor intra in vigoare dupa data la care noul nume a fost declarat, ar trebui aceste contracte refacute cu noul nume al S.R.L.-ului? In caz contrar, care sunt penalitatile ?

Multumesc

Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
B0gdan84, utilizator
Cel mai recent răspuns: B0gdan84 , utilizator 19:03, 21 Noiembrie 2016
C.i.m. respective , daca nu au fost declarate in REVISAL, se vor reface cu denumirea noua a societatii.
freeelis a scris:

C.i.m. respective , daca nu au fost declarate in REVISAL, se vor reface cu denumirea noua a societatii.


In caz contrar se cunosc penalitatile? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)