avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot ataca o decizie a ICCJ prin care se refuza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot ataca o decizie a ICCJ prin care se refuza stramutarea unui dosar de la Curtea de Apel Ploiesti

Am o decizie a ICCJ care respinge cererea de stramutare a unui dosar de la Curtea de Apel Ploiesti. Sunt mai multe decizii potrivnice mie care arata o complicitate in justitie si care arata ca se apara intre ei magistrati chiar daca interpreteaza eronat legea. Vreau sa atac acea decizie de respingere a cererii de stramutare a unui dosar de stramutare deoarece repartizarea "aleatorie" nu este chiar aleatorie ci este repartizata (special de calculator) completelor de judecata care pot fi manipulate prin diferite metode.
Cel mai recent răspuns: Alina Ciocanea , Avocat 13:07, 24 Noiembrie 2016
Buna ziua,

hotararea asupra stramutarii este defintiva, deci nu o puteti ataca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare, instanța competentã Showdown Showdown Buna ziua, Am o mare nelamurire. Poate ma ajutati sa inteleg. Sunt parte intr-un dosar a carei actiune a fost initiata in Oct 2011. In acet moment sunt in ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Cerere iccj stramutare - refuz suspendare adrianadamian09 adrianadamian09 Rog un raspuns la urmatoarea speta: Am un proces pe rol in provincie in calitate de reclamant pentru o servitute. Intre timp, prin contract de ... (vezi toată discuția)