avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sfat stopare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Sfat stopare poprire

Bună ziua!Am cumpărat în 2008 o mașină în leasing,după 4 luni nu am mai putut plăti ratele și am dat masina inapoi.masina a fost luată pe numele mamei mele care este pensionara,am dat un avans de 450o €...când au ridicat masina de acasă eu nu eram era doar mama,i.au lăsat o hârtie în care scrie ca au luat masina...o firma de recuperări ne.au dat în judecata și din 2012 au început sa.i oprească mamei mele din pensie câte 100€ în fiecare luna...mai pot face ceva în acesta privință penorm ca nu mi se pare normal sa îi oprească atâția bani și sa rămânem și fără masina???
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:32, 22 Noiembrie 2016
Singura solutie ar fi fost contestatia la executare conform art.715(3)NCPC
Și acum nu se mai poate face nimic?
V-am scris mai sus ce se poate face, daca nu va descurcati contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de leasing alexvasluianu alexvasluianu Buna seara, am o mica-mare problema cu ...................leasing. Detin un Fiat Grande Punto, cu contract de leasing pe 5 ani, am platit 3 ani fara nicio ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar melk1 melk1 Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)
Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)