avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

as vra sa stiu cam cat costa un proces de divort?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:19, 1 Septembrie 2009
O solutionare prin instanta ,nu este obligatoriu sa fie tarifata la "scorul spetei";sunt numeroase situatiile in care ,avocatii de cariera,care se respecta ,urmaresc si alte interese,nu numai cel pecuniar.
Efectele unui divort sunt numeroase , nu se raporteaza numai la sistarea relatiei de cuplu.
Odata cu desfacerea casatoriei , in mod obligatoriu , instanta de judecata , chiar in lipsa unui capat accesoriu cu privire la acest aspect , va solutiona problema incredintarii si a pensiei de intretinere.
Si partajul bunurilor comune poate avea loc in cadrul procesului de divort .Sau separat .E important sa aveti o viziune clara asupra a ceea ce veti solicita instantei de judecata , care e tinuta de obiectul cererii de chemare in judecata , si, mai mult de atat, sa constati care e cea mai avantajoasa solutie pentru dumneavoastra.Succes.;)
depinde de onorariul stabilit de avocat, de timp, de complexitate, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat simplis simplis La cat se ridica onorariul unui avocat pentru O.P. de evacuarea din imobil proprietate comuna in interesul minorului ,pana la solutionarea partajului? In ... (vezi toată discuția)
Onorariu vaiana vaiana m-ar interesa sa stiu onorariul pe care-l percepe un avocat pentru un divort cu minori.multumiri. (vezi toată discuția)