avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nelamuriri indemnizatie in caz de demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nelamuriri indemnizatie in caz de demisie

Sunt insarcinata in 4saptamani si lucrez de 1an cu norma i treaga si am mai lucrat jumate de an cu jumatate de norma la aceeasi societate si as vrea sa imi dau demisia pt ca este foarte mult de munca si este foarte solicitant pt mn si as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului daca renunt la job
Cel mai recent răspuns: anamarialefter@yahoo.com , utilizator 16:32, 22 Noiembrie 2016
Lucrez la aceasta societate din 28.11.2014 pana in prezent
Ce este de facut in situatia asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie creștere copil Mariana1998 Mariana1998 Buna ziua,am rămas insarcinata in luna septembrie 2019,si am demisionat de la locul de munca după 2 ani ,o sa nasc in Anglia( in luna mai),este posibil ca ... (vezi toată discuția)
Poate intra soțul în postnatal? ContSters182399 ContSters182399 Bună ziua, eu am lucrat aprox 2ani la o firma iar săptămâna trecută am demisionat. Dacă voi face un bebe soțul poate întra în postnatal? Sau pot ... (vezi toată discuția)