avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare domiciliu

Incerc sa va explic problema mea pe scurt:
Domnul X are contract la deseuri menajere pentru 2 persoane , domnul X aduce copie dupa buletinul fetei care in buletin apare cu numele Y si cu domiciliul la alta adresa decat a domnului X, el sustine ca fata este in Bucuresti. Cere ca sa scot o persoana de la plata. Nu este necesar sa faca dovada cu viza de flotant este de ajuns doar adresa din buletin. Mentionez ca adresa din buletin nu este Bucuresti.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:00, 23 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Atata timp cat fata respectiva are domiciliul din cartea de identitate la alta locatie, iar fata nu locuieste efectiv la adresa tatalui, o puteti scoate de la plata aferenta. Doar daca aveti suspiciunea ca, in fapt, fata locuieste cu tatal si beneficiaza de serviciile de salubritate, puteti sa ii solicitati si dovada locuintei efective a fetei (desi nu este obligatoriu sa ai viza de flotant sau sa iti schimbi buletinul pentru a locui undeva anume).
alexandravasile a scris:

.... (desi nu este obligatoriu sa ai viza de flotant ...).

Vorbiti serios, da?
Eu stiam ca este chiar obligatoriu sa ai viza de flotant daca intentionezi sa locuiesti la alta adresa mai mult de 15 zile.
HoratiuBut a scris:
Domnul X are contract la deseuri menajere pentru 2 persoane

Cu cine are contract domnul X?
domnul X aduce copie dupa buletinul fetei

La cine aduce copii, cui da aceste copii?
Cere ca sa scot o persoana de la plata. Nu este necesar sa faca dovada cu viza de flotant ...

Daca cere sa scoateti o persoana, o cere pe propria raspundere. Nu trebuie sa faca dovada cu vreun act, o viza de flotant... Eu plec pe mare 3 luni si nu am cum sa aduc vreo viza de flotant. Declar la asociatie si solicit scoaterea mea de la cheltuielile pe persoane.
este de ajuns doar adresa din buletin.

Nu are nici o importanta adresa din buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce contitii se scoate o persoana de la intretinere mariusmitrofan mariusmitrofan Salut Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ... (vezi toată discuția)
Rovigneta si rol fiscal magdamb magdamb Buna ziua, In mai 2014 am vandut catre un dealer din Bucuresti masina din proprietate. Acesta, la randul sau o revind la 2-3 saptamani catre o persoana ... (vezi toată discuția)
Obtinerea tutelei unui minor buburuza2013 buburuza2013 traiesc in concubinaj cu un barbat de 4 ani si jumatate si avem impreuna o fetita de 5 luni.stateam in bucuresti fara acte sau viza de flotant,noi fiind din tr ... (vezi toată discuția)