avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare factura din Spania cu TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare factura din Spania cu TVA

buna ziua
am primit o factura emisa de o firma din Spania de prestari servicii SSM cu tva 21% si servicii medicale(med.muncii) scutite. aceste servicii ne-au fost prestate pt angajatii trimisi in delegatie ,pt o lucrare,in Spania.
Cum inregistrez factura? Cu taxare inversa, la exceptii??
O introduc in 390, in 394? In decontul de tva? la randul 7??
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: barbone_2006 , utilizator 15:13, 22 Noiembrie 2016
trebuia sa adaug ca ambii suntem platitori de TVA si inscrisi in ROi
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2016
barbone_2006, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Declaratii SOLEI SOLEI Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra, va rog mult. Am o factura din Italia( client pentru firma mea) cu taxare inversa( eu sunt furnizorul), ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)