avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare calcul indemnizatie cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare calcul indemnizatie cic

Buna

daca exista 2 cim: unul unde este functia de baza cu vechime de peste 12 luni si unul cu 2 ore cu vechime de 5 luni, la calculul indemnizatiei ptr cic se vor lua in considerare si veniturile obtinute din al 2lea cim?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: NEFERTITI HUNAM CAPITAL CONSULTING , Consultant resurse umane 22:34, 31 August 2009
daca aveti stagiul necesar dat de unul din contracte este suficient.
la calculul indemnizatiei vor inrta toate veniturile obtinute in fiecare din cele 12 luni, deci inclusiv acel contract de 5 luni.
Daca prin CIC intelegeti Concediu pentru cresterea copilului pana in 2 ani, se vor lua in calcul, la stabilirea indemnizatiei veniturile de pe ambele contracte. Are nevoie de adeverinte de venit de la ambii angajatori atunci cand depune dosarul (la primarie daca nu ma insel) pentru a se calcula venitul pe ultimele 5 luni(din cele 12) cumulanduse veniturile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare daca am doua contracte de munca? iolanda15 iolanda15 Stimati juristi, Va rog sa-mi spuneti daca voi beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului, mai mare in conditiile in care am incheiat al ... (vezi toată discuția)
C.i.c.-vechime la somaj? mozagabriele mozagabriele Buna ziua ! Am doua nelamuriri: 1. Perioada de c.i.c. se ia in considerare ca vechime la somaj? Pina la data de 12.05.2009, cind mi-a expirat preavizul, am ... (vezi toată discuția)
La calcularea indemnizatiei pentru ccc se tine cont de toate veniturile supuse impozitului? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata si am intrat in concediu de maternitate. Sunt angajata la o societate cu CIM dar in acelasi timp am si un PFA(Cabinet Medical ... (vezi toată discuția)