avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un secretar de comuna sancționat cu amenda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un secretar de comuna sancționat cu amenda administrativă isi mai post e exercita funcția?

Am fost sancționat cu amenda administrativă pentru infracțiunea de fals in înscrisuri pentru o fapt a săvârșită inainte de numirea in functie. Îmi mai pot exercita functia de secretar?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 23:26, 24 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Daca este administrativa DA.
ATENTIE in continuare cu falsurile, s-ar putea sa se lase cu puscarie daca mai faceti o gresala ca aceia.
Daca sunt trimis in judecata mi se suspenda raportul de serviciu?
Intervenție moderator: Vă rog să continuați aici discuțiile, fără a mai deschide alt topic pe acest subiect. Mulțumesc.

@carmen2008 a scris in alt topic ( sters) :

Daca exercit o funcție publică si sunt trimis in judecata pt fals in acte sub semnătură privata săvârșit înainte de numirea in funcție o sa mi se suspende raportul de serviciu pana la terminarea judecatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este responsabil de integritatea dosarelor instantei? aidu aidu In timp ce studiam dosarul, am sezisat ca unele inscrisuri au fost alterate in perioada dintre termenele de judecata, astfel incat continutul lor difera fata ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pt fals si uz de fals g.mitru@yahoo.com g.mitru@yahoo.com am incheiat o chitanta de mana cu o persoana pt un imprumut de o suma de bani intrun sigur exemplar ne find prezent nici o alta persoana, ulterior aceea ... (vezi toată discuția)