avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Sotia mi-a facut plangere la Judecatorie pentr-u un Ordin de protectie ,sI cere evacuarea mea temporara din apartament ,si pastrarea unei distante fata de ea si netulburarea locului unde va sta cu copilul ,dar acum ea locuieste tot in acest apartament .As dori sa stiu 1) ce sanse are sa obtina acest ordin ,2) daca eu nu am alt loc unde sa ma cazez cum se face evacuarea ?,pentr-u ca apartamentul este singura locuinta ;3) actiune de divort se termina peste 4 zile si am fost de acord sa divortam ,acest ordin de protectie mai este valabil ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:30, 24 Noiembrie 2016
Depinde ce motive are.
Mergeți cu cererea de chemare în judecata la avocat pentru o analiza detaliata și sa știți cum sa va apărați în concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal ne ameninta zi de zi ca ne omoara kpy kpy mama e divortata de tata dar locuiesc in acelasi apartament pt ca e ipotecat.tot mai des sare la bataie si ne ameninta k ne omoara si ne da foc si mie si ... (vezi toată discuția)
Se poate da unul din parinti afara din casa pentru violenta? este divortul o solutie? ales89 ales89 Tatal meu este violent si periodic exista divergente intre parintii mei in care se ajunge la batai. Au impreuna un credit (mare) – la care mai au de ... (vezi toată discuția)
Lnterdictie costeamarcel costeamarcel buna ziua sunt in divort cu sotia ,nu mai locuim impreuna avem un copil minor care locuieste la mine ,sotia locuieste la o prietena de a ei o persoana foarte ... (vezi toată discuția)