avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

in cat timp se sterge o datorie la o banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 08:57, 1 Septembrie 2009
Termenul general de prescriptie este cea generala, adica de 3 ani, care, dupa pararea mea, se aplica pentru fiecare rata in parte. Orice act a bancii pentru recuperarea datoriei (de exemplu o simpla somatie de plata) intrerupe prescriptia, deci incepe sa curga o noua preioada de 3 ani din momentul efectualrii actului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Somatiile de plata intrerup cursul prescriptiei ? andresclaudia andresclaudia Azi am primit la cutia de scrisori o somatie de plata,de la o firma de rec. Este vorba de un credit bancar al fiicei mele.Somatii a tot primit de vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante mai vechi de 3 ani de zile vali avram vali avram as vrea sa stiu ce pot face pentru a recupera creante mai vechi de 3 ani de zile (vezi toată discuția)