avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie anticipata

Am o ruda în Constanța care a lucrat foarte multi ani la o firma.Care sunt condițiile pentru a putea ieși la o pensie anticipata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 24 Noiembrie 2016
Pensia anticipată - fără penalizarea cuantumului drepturilor de pensie
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensionare gustibenea gustibenea Buna ziua. Doresc sa stiu care este virsta minima pentru pensia anticipata si perioada minima de ani lucrati. Somajul este considerat ca perioada de cotizare ... (vezi toată discuția)
La ce varsta ma pot pensiona? ContSters253743 ContSters253743 Buna ziua am si eu cateva nelamuriri in legatura cu varsta de pensionare limita de varsta/pensionare anticipata. Sunt nascuta pe 29.01.1957 am 21 de ani si 3 ... (vezi toată discuția)
Varsta standard de pensionare in cazul barbatilor flori54 flori54 Eu vreau sa intreb daca pensionarea la 65 de ani la barbati nu e undeva cu cativa ani mai incolo, in crestere progresiva ca si in cazul femeilor ? Nu se poate ... (vezi toată discuția)