avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean strain

Buna ziua,
Am urmatoare speta: Doresc sa angajez un cetatean strain, din UE cu contract de munca. Cetateanul mai este angajat in tara de origine cu contract de munca.
In cauza cum pot sa il angajez ?
Ce clauze specifice ar trebuie sa fie in contractul de munca pe care il intocmesc eu?
Poate sa fie cu norma intreaga?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 24 Noiembrie 2016
Poate sa fie cu norma intreaga ... insa in situatia data, cred ca se poate incheia numai un c.i.m cu munca la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim persoana din croatia BiaMonica BiaMonica Buna ziua. Am urmatoarea speta la care eu personal nu ii gasesc solutie: Societatea noastra doreste sa inceapa o colaborare cu o persoana din Croatia ( stat ... (vezi toată discuția)
Angajat cu 8 ore de munca am dreptul sa inchei alt contract de munca cu 8 ore la alta firma? crisirigeo crisirigeo Buna ziua. Un angajat cu 8 ore de munca in care nu este specificat programul orar, poate sa se angajeze la o alta firma cu o durata de munca de inca 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu cocos1 cocos1 Un angajat doreste sa lucreze atat la domiciliul lui cat si la sediul firmei. Se poate intocmi un astfel de contract? Cum se inregistreaza in revisal? (vezi toată discuția)