am primit astazi o somatiecu un titlu executoriu pentru contributii de asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele care realizeaza venituri din activitati independente.
din data 01,04,2016 pana in 25,03,2016 suma x
01,04,2016 pana in 26,09,2016 suma y
01,04,2016 pana in 27,06,2016 suma z
mentionez ca eu am fost in concediu de crestere a copilului pana pe 01.01 2016, dupa care am fost in somaj o luna si de atunci nu am avut nici un venit inafara de alocatia copilului de 80 lei.
daca nu am avut nici o activitate, nu am fost inscrisa niciunde de unda aceasta contributie datorata.
daca aveam de platit la anaf de ce nu am primit nici o somatie de plata? de ce am primit direct titlu executoriu?#-o#-oX-(
am intrebat si au spus ca am depus formularul 604, insa in formular scrie persoana fara venituri iar in somatie scrie venituri din activitati independe
da, am platit o luna, dar dupa nu am mai avut de unde si nici nu stiam ca sunt obligata sa platesc. nnnu trebuia sa primesc acasa ceva in care sa mi spuna ca am de plata? nndaca eu am depus formularul 604, fara venituri, de ce au pus venituri din act. independente? ncontestatia trebuie sa depun la judecatorie?
Agenția Națională de Administrare Fiscală a aprobat o nouă procedură, valabilă de la 1 ianuarie 2016, prin care actele administrative pot fi contestate de contribuabili. www.avocatnet.ro/content/art...
am facut contestatie la executare iar anaf a scris in intampinare sa se respinga actiunea deoarece a fost neitemeiata in drept, fiind formulata in baza unor prevederi din cpcivila, in speta fiind aplicabile prevederile legii nr 207/2015 privind noul cod de proc fiscala.
ce ar trebui sa scriu in raspuns la intampinare?, pe ce sa mi intemeiez actiunile?