avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Cum as putea sa păstrez un minor de 4 ani in custodia mea dacă mama lui a părăsit căminul conjugal de o luna si a fugit din țara cu altcineva, fără să-l ia, fiind sub îngrijirea mea si dându-l la grădinița frecventează zilnic fără lipsuri, timp de 6 ani Ea nu a muncit decât o luna doar eu si i-am întreținut pe amândoi eu având situație mai buna decât ai ei ss avea șanse sa păstrez eu minorul? Va salut cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: mediatorsibian , utilizator 20:33, 24 Noiembrie 2016
Care e statutul matrimonial? Căsătorit, concubinaj,divorțați? Puteți cere custodie unica în instanță. Se va iniția o ancheta psihosociala. Apoi probe materiale și martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor transferat la altă școală fără știrea celuilalt părinte myrcea1983 myrcea1983 Buna ziua, ma numesc Mihaila Mircea și sunt divorț de fosta nevasta de circa 6 ani,avem 2 copii,instata a hotărât custodie comuna la ambii copii,fata ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori Jeanmarian Jeanmarian Sotia a parasit caminul conjugal nejustificat ulterior am aflat ca traia pe ascuns cu altul. Ce sanse am sa păstrez copiii care sunt minori având in vedere ... (vezi toată discuția)
Custodie copil util util Care sunt sansele de obtinere a custodiei copilului ( fetita 10 ani ) de catre tata, in cazul in care mama a parasit caminul conjugal, traind in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)