avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC al doilea copil

Buna ziua. Am o intrebare. Beneficiez de CCC pana in februarie 2017. Acum sunt insarcinata in 5 luni, data probabila fiind aprilie 2017. CCC-ul provine din faptul ca eu eram in clasa a XII-a cand am nascut. Pot beneficia de CCC2 ib baza CCC1 daca nu am fost angajata? Cum procedez? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anabobric , utilizator 15:40, 26 Noiembrie 2016
Da, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC2 in situatia mentionata de dvs.

La dosar veti depune adeverinţa eliberată de plătitorul indemnizaţiei de CCC - AJPIS -, din care sa reiasa si perioada in care ati fost in CCC pentruprimulcopil.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pt al doilea copil ana9333 ana9333 buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia pentru al 2 lea copil. Eu in momentul de fata beneficiez de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent anabobric anabobric Buna ziua. Am nevoie de ajutor intr-o problema. Am terminat liceul in 2015, iar cand eram in clasa a XII-a, in februarie 2015 am nascut. Am absolvit liceul si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)