avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - completare gresita cerere CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - completare gresita cerere CI

Am fost sa imi schimb buletinul si din greseala si graba am pus linie in loc sa scriu numarul la care stau .Credeti ca se poate lua numarul din buletinul vechi si sa nu fie nicio problema ?
Cel mai recent răspuns: avevio , utilizator 14:20, 25 Noiembrie 2016
Teoretic nu ar trebui sa fiti ingrijorat, intrucat cererea dvs. va fi verificata, iar introducerea domiciliului se va face conform contractului de locuinta prezentat. Cand va veti lua buletinul sa verificati cu atentie si calmitate ca toate datele dvs. sa fie completate corect.
Printre documentele lasate la Evidenta Populatiei este si cel privind dovada domiciliului/resedintei! Depinde de vigilenta domnului/doamnei care se ocupa de dosarul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc cartea de identitate de la evidenta populatiei, desi am depus toate actele sgbd300 sgbd300 Buna Ziua, Buletinul imi expira la inceputul anului viitor, dar tb sa plec acum din tara si am nevoie de CI cu o valabilitate mare... Am vorbit cu un coleg ... (vezi toată discuția)
Pierdere: certificat de nastere, buletin, permis de conducere XphaN XphaN In cursul zilei de azi mi-am pierdut portofelul (certificat de nastere, buletin, permis de conducere, bani). In portofel nu aveam vre-un numar de contact mai ... (vezi toată discuția)
Carte identitate gresita anta2014 anta2014 Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce pot face daca in cartea de identitate (pe care am refacut-o recent in urma unui furt) mi s-a inscris gresit numarul ... (vezi toată discuția)